Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Arvisura Psoriasis cseppek

Az Arvisura.hu gyógynövényes cseppje egy hatékony és természetes megoldást kínál a psoriasis tüneteinek enyhítésére. A cseppben található összetevők hatékonyan segíthetnek a bőr regenerációjában.

50 ml

5 500 Ft

A psoriasis egy rendkívül kellemetlen és viszkető bőrbetegség, amelynek kezelésére az Arvisura.hu kínál egy gyógynövényes cseppet, amely hatékonyan segíthet a tünetek enyhítésében. Az összetevők között szerepel az acsalapu gyökér, vadárvácska, bojtorjángyökér, körömvirág, diólevél, csalán, növényi glicerin és alkohol.

Az acsalapu gyökér a legfontosabb összetevője ennek a cseppnek, mivel gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és enyhíti az irritációt és a viszketést. A vadárvácska és a bojtorjángyökér szintén gyulladáscsökkentő hatásúak, valamint segítik a bőr regenerációját és hidratálását.

A körömvirág és a diólevél segíthetnek a bőrsejtek regenerálódásában és javítják a bőr állapotát. A csalán magas klorofilltartalmának köszönhetően segíti a szervezet méregtelenítését és erősíti az immunrendszert. A növényi glicerin és az alkohol pedig a cseppben található összetevőket hatékonyan oldják ki a növényi szárítmányból.

A gyógynövényes csepp rendszeres használata javíthatja a bőr állapotát és enyhítheti a psoriasis tüneteit.

Összességében az Arvisura.hu gyógynövényes cseppje egy hatékony és természetes megoldást kínál a psoriasis tüneteinek enyhítésére. A cseppben található összetevők hatékonyan segíthetnek a bőr regenerációjában.

Népgyógyászati tapasztalatok szerint az egyes összetevők mérsékelhetik a gyulladást,a bőr irritációt, a viszketést,segíthetik a bőr hidratáltságát.

Összességében rendszeres használatával javíthatják a bőr mindenkori állapotát.

Adagolási javaslat: max. 3×20 csepp, vízben oldva

Scroll to Top