Töltse ki ingyenes egészségtesztünket!

Megosztás:

Fenyőtű levél csepp

Népgyógyászati tapasztalatok szerint a fenyőtű levél segítségünkre lehet az influenza elleni küzdelemben, hiszen vírusellenes tulajdonsággal rendelkezik. Orrdugulás, torokfájás és bronchitis esetén is rendkívül hatásos. Hatékony testzsír égető ezért testsúly csökkentő programunkba is beilleszthetjük.

3 500 Ft

Az indiánok már évszázadokkal ezelőtt is alkalmazták gyógyító célokra a fenyőtűlevélből készült teát, cseppet, mely nem csupán ízletes, de nagyon tápláló és egészséges ital is. Mivel koffeinmentes, így kávé helyett is fogyaszthatjuk.

A fenyőtűlevél- cseppek gazdag C-vitamin-forrás. Akár négyszer-ötször több C-vitamint tartalmaz, mint a citrom vagy egy pohár frissen facsart narancslé. Régebben gyakran fogyasztották skorbut megelőzésére.

A tea/cseppek sok A-vitamint is tartalmaz, amelynek kiemelt szerepe van a vörösvértestek termelődésében, a szem egészségének védelmében, de a bőr regenerációját és a haj növekedését is elősegíti.

A tea/cseppek segítségünkre lehetnek az influenza elleni küzdelemben, hiszen vírusellenes tulajdonsággal rendelkezik. Orrdugulás, torokfájás és bronchitis esetén is rendkívül hatásos.

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a fenyőtűlevélből készült tea/cseppek antioxidáns hatásokkal bír, amely a rákos megbetegedések megelőzésében játszhat kiemelkedő szerepet.

Összetevők: fenyőtű levél, növényi glicerin, alkohol,

Felhasználás: Népgyógyászati tapasztalatok szerint a fenyőtű levél segítségünkre lehet az influenza elleni küzdelemben, hiszen vírusellenes tulajdonsággal rendelkezik. Orrdugulás, torokfájás és bronchitis esetén is rendkívül hatásos. Hatékony testzsír égető ezért testsúly csökkentő programunkba is beilleszthetjük.

Adagolás: 3×20 csepp

A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott mennyiséget ne lépje túl!

Száraz hűvös helyen tartandó!

Forgalmazza: Arvisura Herbál Kft.

Scroll to Top